середу, 8 травня 2019 р.

Розпочався проект професійного розвитку «Розвиток професійної компетентності вчителів географії через використання ІКТ»

Відповідно до плану роботи Луганського ОІППО на 2019 рік  07 травня розпочав роботу проект професійного розвитку  «Розвиток професійної компетентності вчителів географії через використання ІКТ» для вчителів географії.

З учасниками проекту працювали Наталія Удовенко та Ярослава Коваленкометодисти кафедри природничо-математичних дисциплін та методики їх викладання Луганського ОІППО. У роботі проекту професійного розвитку брали участь представники закладів освіти міст Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного, Сватівського, Новоайдарського, Біловодського, Попаснянського та Міловського, Троїцького районів та Чмирівська ОТГ.

Мета проекту професійного розвитку: розвиток ІКТ та геоінформаційних компетентностей вчителів географії, оволодіння основними навичками користування мультимедійною дошкою, ЕЗНП з географії, а також практика роботи із геоінформаційними технологіями.


У першому модулі «Можливості інтерактивної мультимедійної дошки при викладанні шкільного курсу «Географія» учасники проекту ознайомились з основами роботи мультимедійної дошки та освітніми інтернет-сервісами, їх використанням у освітньому процесі з географії. 

Немає коментарів:

Дописати коментар