четвер, 2 травня 2019 р.

Розпочав роботу проект професійного розвитку «Мистецтво в контексті реалізації ідей Концепції «Нова українська школа»

Відповідно до плану роботи Луганського ОІППО на 2019 рік 17 квітня розпочав свою роботу проект професійного розвитку «Мистецтво в контексті реалізації ідей Концепції «Нова українська школа» для вчителів початкових класів, які викладають інтегрований курс «Мистецтво» в закладах загальної середньої освіти Луганської області.
З учасниками проекту працювала Інна Івановаметодист кафедри педагогіки та психології Луганського ОІППО. У роботі проекту професійного розвитку брали участь представники закладів освіти міст Сєвєродонецька, Лисичанська, Сватове, Новоайдарського, Біловодського, Попаснянського та Міловського районів.



Мета проекту професійного розвитку: підвищення методичного й практичного рівнів професійної компетентності учасників проекту, які реалізують мистецьку галузь у закладах загальної середньої освіти та навчають учнів перших класів у 2018/2019 н. р. та будуть навчати учнів перших класів у 2019/2020 н. р. на засадах Концепції «Нова українська школа», до реалізації освітньої політики держави шляхом опанування новітніх практик, технологій, методик, форм, методів професійної діяльності на засадах інноваційних освітніх підходів.
У першому модулі «Використання методів і прийомів образотворчого мистецтва в початковій школі на уроках мистецьких дисциплін» учасники долучились до сучасного мистецтва під назвою coffe-art, де ознайомились з особливостями технології приготування та технікою виконання кавового живопису.
Модуль був насичений корисним матеріалом для подальшого впровадження його на уроках інтегрованого курсу «Мистецтво» в першому класі на засадах Концепції «Нова українська школа».

Немає коментарів:

Дописати коментар