пʼятницю, 10 травня 2019 р.

Продовжує роботу проект професійного розвитку «Фасилітація як ефективний інструмент управління соціальними групами»

Відповідно до плану роботи Луганського ОІППО на 2019 рік 08 травня відбувся обласний науково-практичний семінар «Метод планування дій» (модуль 2) в межах проекту професійного розвитку «Фасилітація як ефективний інструмент управління соціальними групами» для керівників, вихователів-методистів закладів дошкільної освіти, керівників, заступників керівників та вчителів закладів загальної середньої освіти.

З учасниками проекту працювала Валентина Мартиноваметодист кафедри управління освітою Луганського ОІППО. 

Метод планування дій підходить для великих груп різних зацікавлених сторін (стейкхолдерів), які повинні скоординувати свої завдання та подальші дії. Участь усіх зацікавлених сторін і є ключем до успіху планування дій. Невеликі групи та окремі люди також можуть планувати проекти або заходи за допомогою методу планування дій.

Завдання зустрічі – робота в команді для вирішення питань методом фасилітації в різних колективах, розширюючи можливості «Клуба фасилітаторів Луганщини» за допомогою роботи 3-х проектів: «Я – фасилітатор», «PR-GRUP», «Фасилітація в маси». Учасниками проекту був визначений склад кожної проектної групи, критерії успіху, стартова подія, ресурси та координатор. Результати своєї роботи учасники проекту професійного розвитку будуть відслідковувати протягом 2019 року.

Учасники проекту «Я – фасилітатор»Учасники проекту «PR-GRUP»

Учасники проекту «Фасилітація в маси»Робота в групах

З відеорядом роботи другого модуля проекту професійного розвитку можна ознайомитись за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар