пʼятницю, 16 березня 2018 р.

Другий модуль проекту професійного розвитку «Фасилітація як ефективний інструмент управління соціальними групами»

Відповідно до плану роботи Луганського ОІППО на 2018 рік 15 березня продовжив свою роботу проект професійного розвитку «Фасилітація як ефективний інструмент управління соціальними групами» (для завідувачів та методистів районних (міських) кабінетів (центрів), директорів і заступників керівників загальноосвітніх закладів середньої освіти, керівників методичних об’єднань класних керівників та вчителів ЗЗСО).
З учасниками проекту працювала Валентина Мартиноваметодист кафедри управління освітою Луганського ОІППО.  
У роботі проекту професійного розвитку брали участь представники закладів освіти м. Сєвєродонецька, Рубіжного, Лисичанська, Сватово, Біловодського, Попаснянського, Старобільського, Марківського та Кремінського районів Луганської області.
Роботу другого модуля було присвячено вивченню методу планування дій. Цей метод застосовується великими групами різних зацікавлених сторін (стейкхолдерів), які мають скоординувати свої завдання та подальші дії. Участь всіх зацікавлених сторін і є ключом до успіху планування дій. Невеликі групи та окремі люди також можуть планувати проекти або події за допомогою метода планування дій.

З відеорядом роботи другого модуля проекту професійного розвитку можна ознайомитися за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар