пʼятницю, 16 березня 2018 р.

Завершив роботу проект професійного розвитку «Дослідно-експериментальна робота в закладі освіти як умова та засіб розвитку професіоналізму педагога»

Відповідно до плану роботи Луганського ОІППО 16 березня 2018 року завершив роботу проект професійного розвитку «ДОСЛІДНО-ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА РОБОТА В ЗАКЛАДІ ОСВІТИ ЯК УМОВА ТА ЗАСІБ РОЗВИТКУ ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ ПЕДАГОГА» для керівників та заступників керівників експериментальних закладів освіти (для керівників та заступників керівників закладів освіти, які збираються розпочати дослідно-експериментальну роботу).

З учасниками проекту працювали: Лариса Михайлова, завідувач кафедри управління освітою,  кандидат педагогічних наук, доцент та Валентина Мартинова, методист кафедри управління освітою Луганського ОІППО.
Учасниками третього модуля в рамках проекту професійного розвитку «Дослідно-експериментальна робота в закладі освіти як умова та засіб розвитку професіоналізму педагога» стали освітяни з міст Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного, Новоайдарського, Марківського, Біловодського, Старобільського районів, Чмирівської ОТГ.
На третьому модулі «Аналітична діяльність щодо проведення експериментальної роботи. Оформлення звітної документації» учасники проекту ознайомилися з особливостями написання аналітичного звіту за результатами дослідно-експериментальної роботи.
Практичні заняття відбулися за темами «Репрезентація заявки та програми дослідно-експериментальної роботи», «Оформлення звітної документації».
Учасники проекту презентували свої напрацювання з оформлення заявки на участь у дослідно-експериментальній роботі та складення програми дослідно-експериментальної роботи.
Вітаємо учасників проекту професійного розвитку «Дослідно-експериментальна робота в закладі освіти як умова та засіб розвитку професіоналізму педагога» із завершенням навчання та отриманням сертифікату консультанта з організації дослідно-експериментальної роботи в закладі освіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар