четвер, 30 листопада 2017 р.

Обласний науково-практичний семінар «Інтеграція ІКТ в освітній процес ДНЗ»

Відповідно до плану роботи Луганського ОІППО 27 листопада 2017 року в рамках проекту професійного розвитку «Сучасні освітні технології в дошкільному навчальному закладі» відбувся обласний науково-практичний семінар «Інтеграція ІКТ в освітній процес ДНЗ» для педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів. Цим семінаром був завершений цикл роботи в ППР.
Методист з дошкільної освіти кафедри педагогіки та психології Луганського ОІППО Наталія Чумак опрацювали тему використання ІКТ у роботі з дітьми дошкільного віку. Під керівництвом Наталії Удовенко, методиста кафедри природничо-наукових дисциплін та методики їх викладання Луганського ОІППО, педагоги створювали блоги та мультимедійні презентації. Педагоги із зацікавленістю прислухались до всіх наданих рекомендацій та вирішували поставленні завдачі.
Під час роботи семінару були окреслені актуальні проблеми та необхідність у самовдосконаленні педагогів у використанні в навчально-виховному процесі ІКТ.
Наприкінці зустрічі всі учасники проекту отримали сертифікати про підготовку консультантів, з метою подальшого впровадження інноваційних ідей у дошкільному просторі.
Педагоги висловили вдячність за наданий матеріал та пропозиції щодо наступної роботи у відпрацюванні навичок засвоєного матеріалу.

Немає коментарів:

Дописати коментар