середу, 22 листопада 2017 р.

Обласний науково-методичний семінар «Використання інноваційних методів і прийомів роботи з молодшими школярами»

Cемінар «Використання інноваційних методів і прийомів роботи з молодшими школярами» для педагогів Попаснянського району Луганщини, який відбувся 21 листопада 2017 року, став завершальним етапом проекту професійного розвитку «Розвиток професійної компетентності вчителів початкових класів в умовах реформування початкової школи».
Роботу семінару розпочала Наталія Ларіонова, доцент кафедри педагогіки та психології Луганського ОІППО, кандидат педагогічних наук, яка познайомила присутніх з дидактико-методичними вимогами до сучасного уроку, особливостями проектування й проведення бінарних та інтегрованих уроків у початковій школі.
Керівник проекту Наталія Стрельцова, методист кафедри педагогіки та психології Луганського ОІППО, розглянула з учасниками проблему впровадження інноваційних технологій та методик викладання предметів молодшим школярам.
У ході роботи педагоги були налаштовані на плідну співпрацю, моделювали інтегровані уроки, представляли власні напрацювання з цього питання, брали активну участь в обговоренні та аналізі представлених матеріалів.
Учасники семінару висловили думку, що подібні заходи дають змогу ознайомитися з новаціями педагогічної теорії й практики, обмінятись досвідом з колегами, сприяють підвищенню рівня професійної компетентності учителя початкових класів.

1 коментар:

  1. Участь у проекті професійного розвитку за темою "Розвиток професійної компетентності педагогів шляхом упровадження інноваційних освітніх технологій у педагогічну практику.
    Працюючі над проектом ми запитували себе, яким має бути сучасний вчитель? Яка його роль у суспільстві сьогодні? Під час роботи у проекті професійного розвитку разом з учасниками і Наталією Михайлівною, нашим тренером та керуючим проектом, нам вдалося обговорити та описати, що ми розуміємо під цим поняттям.
    За життям не потрібно спостерігати збоку, а треба приймати в ньому активну участь.

    ВідповістиВидалити