пʼятницю, 27 квітня 2018 р.

Проект професійного розвитку «Реалізація наскрізної змістовної лінії «Підприємливість та фінансова грамотність» у шкільній географічній освіті»

27 квітня 2018 року відповідно до плану роботи Луганського ОІППО на 2018 рік завершився проект професійного розвитку «Реалізація наскрізної змістовної лінії «Підприємливість та фінансова грамотність» у шкільній географічній освіті» для вчителів географії. На завершальному третьому модулі розглядалось питання «Моделювання сучасного уроку географії на засадах реалізації наскрізної змістовної лінії «Підприємливість та фінансова грамотність».
Навчання проводила Ярослава Коваленкометодист кафедри природничо-наукових дисциплін та методист з їх викладання. Учасники проекту — представники з різних куточків Луганщини (Попаснянського, Старобільського, Біловодського, Білокуракинського, Новоайдарського, Станично-Луганського районів, мм. Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного).
До семінару всі учасники підготували розробки уроків з географії на різні теми, в яких реалізується наскрізна змістовна лінія «Підприємливість та фінансова грамотність».  Актуальність і важливість обраної теми підтвердили активність та професіоналізм учителів під час проведення заходу. За результатами проекту професійного розвитку буде видано збірник уроків, який стане у нагоді не лише учителям географії Луганщини, а й всієї України.
На завершення учасники проекту отримали сертифікати консультантів з питань формування в учнів підприємливості та фінансової грамотності засобами шкільної географічної освіті. Вітаємо всіх учасників з завершенням проекту та бажаємо подальших звершень!

Немає коментарів:

Дописати коментар