пʼятницю, 13 квітня 2018 р.

Стартував проект професійного розвитку «Нова початкова школа: від теорії до практики»

Відповідно до плану роботи Луганського ОІППО 11-12 квітня 2018 року стартував проект професійного розвитку «Нова початкова школа: від теорії до практики». Навчання проводили Наталія Ларіонова, доцент кафедри педагогіки та психології, кандидат педагогічних наук, доцент, та Наталія Стрельцова, методист кафедри.
У проекті взяли участь методисти, заступники директорів, учителі початкових класів, учителі-логопеди, практичні психологи, вихователі груп продовженого дня Рубіжного, Лисичанська, Попаснянського та Кремінського районів.
Учасники проекту розглянули стратегію змін у системі освіти, сутність реформування початкової освіти, зміст і проблеми впровадження компетентнісного, особистісно орієнтованого та діяльнісного підходів в освітній процес, обговорили принципи й зміст нового Державного стандарту початкової освіти.
За оцінкою освітян, поєднання роботи в парах і групах над виконанням різноманітних завдань, відкритого конструктивного діалогу щодо концептуальних засад й практичного аспекту розбудови нової початкової школи, є, безумовно, корисним у підготовці вмотивованого, успішного педагогічного працівника, здатного до освітніх інновацій.
На завершення учасники проекту висловили сподівання на нові змістовні зустрічі.

Немає коментарів:

Дописати коментар