понеділок, 2 квітня 2018 р.

Відбувся другий модуль проекту професійного розвитку «Шкільна бібліотека як осередок формування в учнів медіаграмотності»

Відповідно до плану роботи Луганського ОІППО 2 квітня 2018 року продовжив роботу проект професійного розвитку «Шкільна бібліотека як осередок формування в учнів медіаграмотності» для шкільних бібліотекарів.
Учасники другого модуля разом з Миколою Журбою, професором кафедри управління освітою ЛОІППО, доктором філософських наук, опановували матеріал за темою «Формування в школярів медіаграмотності засобами проектної діяльності».
Мета науково-практичного семінару: обґрунтування та висвітлення загального алгоритму підготовки бібліопроектів. Під час семінару учасники отримали знання про роль та місце проектного менеджменту в Новій українській школі, ознайомились із розвитком медіаграмотності, критичного мислення та креативності в освітніх закладах, вивчили інструментарій проектного менеджменту та навчились використовувати його на практиці.
Отриманні знання допоможуть шкільним бібліотекарям сформувати навички проектувальної діяльності та навчитись створювати бібліопроекти, що дасть можливість культивувати в сучасній бібліотеці середовище, де кожен відвідувач зміг би розвивати навички мислення вищого рівня, критично оцінювати та синтезувати інформацію, до якої відкрився безмежний доступ.

Немає коментарів:

Дописати коментар