вівторок, 19 листопада 2019 р.

Завершився проєкт професійного розвитку «Самоменеджмент у діяльності педагогів закладу дошкільної освіти»

11 жовтня 2019 року відбувся обласний науково-практичний семінар «Створення картотеки в закладі дошкільної освіти як форма оптимізації матеріалів методичного забезпечення освітнього процесу» в межах проєкту професійного розвитку «Самоменеджмент у діяльності педагогів закладу дошкільної освіти» для педагогів закладів дошкільної освіти Луганщини. У заході взяли участь і працівники закладів позашкільної освіти.
Мета проєкту: удосконалення професійної майстерності освітян, опанування ними компетентностей, необхідних для самовдосконалення та оволодіння теоретичними знаннями й практичними навичками з питань самоменеджменту.
Методист кафедри педагогіки та психології Наталія Чумак у своєму виступі акцентувала увагу на самоменеджменті як важливому складнику успішної особистості; правилах організації робочого дня; питаннях самооцінки та саморозвитку; чинниках, які заважають реалізувати свій природний потенціал. Педагоги визначились із правильною постановкою цілей, звернули увагу на важливість планування й урахування денного ритму працездатності.
Учасники репрезентували опрацьоване ними завдання. Виступи колег були цікаві, емоційні, творчі. У процесі роботи освітяни набули теоретичних знань і застосували їх на практиці, працюючи активно, професійно та творчо.

Немає коментарів:

Дописати коментар