понеділок, 10 квітня 2017 р.

Стартував проект «Розвиток професійної компетентності вчителів початкових класів в умовах реформування початкової школи»

«Розвиток професійної компетентності вчителів початкових класів в умовах реформування початкової школи» – тема проекту професійного розвитку для вчителів початкових класів, що стартував 7 квітня 2017 року на базі Лисичанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 14. Відповідальна за проведення проекту – Наталія Стрельцова, методист кафедри педагогіки та психології Луганського ОІППО.
Доцент кафедри педагогіки та психології, кандидат педагогічних наук Наталія Ларіонова привітала учасників семінару та окреслила стратегію змін у системі освіти.
Методист із початкової освіти кафедри педагогіки та психології ЛОІППО Наталія Стрельцова доповіла присутнім про професійну компетентність сучасного вчителя як запоруку успішної освіти.
Зазвичай на проекти професійного розвитку запрошуються талановиті тренери, професіонали, які надають педагогам нову, актуальну, корисну інформацію та допомагають відпрацювати набуті навички на практиці. Не став винятком і цей семінар. Керівник методичного об’єднання вчителів початкових класів м. Лисичанськ, учитель початкових класів Лисичанської ЗОШ І–ІІІ ступенів № 4 Марина Банник ознайомила присутніх із складниками педагогічної майстерності нового вчителя.
Наприкінці зустрічі всі учасники наголосили на необхідності подібних заходів для вчителів початкових класів та висловили сподівання на нові цікаві зустрічі.

Немає коментарів:

Дописати коментар