вівторок, 22 грудня 2015 р.

Завершився проект професійного розвитку для керівників м/о вихователів ДНЗ

У Луганському ОІППО 11 грудня 2015 року було проведено останнє заняття проекту професійного розвитку «Реалізація завдань освітніх ліній Базового компонента дошкільної освіти». У проекті, який організувала кафедра педагогіки та психології Луганського ОІППО, взяли участь керівники методичних об’єднань вихователів ДНЗ Луганської області.
Останнє заняття пройшло у формі практикуму з реалізації завдань Базового компоненту дошкільної освіти за освітньою лінією «Мовлення дитини».
Заняття відкрила Наталія Чумак, методист кафедри педагогіки та психології Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, яка присвятила виступ актуальності та проблемним питанням освітньої лінії «Мовлення дитини».
Неллі Сєдих, учитель-логопед логопедичного пункту відділу освіти Сєверодонецької міської ради, у презентаційному матеріалі подала наукові поняття та запропонувала методи роботи з дітьми, які мають вади мовлення.
Анжеліка Мороз, вихователь-методист КЗ «Лисичанський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 6 «Чайка», розповіла про проектну діяльність щодо розвитку мовлення дошкільників і поділилася власними розробками з колегами.
Наталія Шовкопляс (КЗ «Лисичанський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 7 «Іскорка») акцентувала увагу на сучасних вимогах до організації освітньої діяльності з розвитку мовлення дошкільників.
Усі учасники семінару отримали сертифікати про участь в проекті. Педагоги сподіваються, що проекти професійного розвитку проводитимуться й надалі Луганським ОІППО.

Немає коментарів:

Дописати коментар