вівторок, 22 грудня 2015 р.

Завершився проект професійного розвитку для вчителів географії та екології

У Луганському ОІППО 18 грудня 2015 року завершився проект професійного розвитку для вчителів географії те екології на тему «Організація науково-дослідницької діяльності учнів під час підготовки до міжнародних та всеукраїнських екологічних конкурсів».
Проект складався з трьох семінарів і тривав з жовтня по грудень 2015 року. Останній, третій семінар у рамках проекту, мав назву «Застосування  прийомів критичного мислення під час роботи над дослідженням». Його провели методист кафедри природничо-наукових дисциплін та методики їх викладання Коваленко Ярослава, а також учитель географії Чмирівського навчально-виховного комплексу «Школа – гімназія» Старобільської районної ради Григоренко Лариса.

На семінарі Лариса Миколаївна розповіла про особливості застосування технології розвитку критичного мислення та найбільш ефективні прийоми та методи розвитку критичного мислення під час роботи над дослідженням. Було проведено майстер-клас із застосування прийому «Логічне дерево», на якому учасники проекту змогли побути учнями та переконатися в ефективності технології розвитку критичного мислення. Після завершення проекту всі учасники отримали сертифікати.

Немає коментарів:

Дописати коментар