понеділок, 15 січня 2018 р.

Шановні колеги!
15 січня 2018 року в Луганському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти розпочалась реєстрація для участі в проектах професійного розвитку.
Проект професійного розвитку – це технологія післядипломної педагогічної освіти, яка спрямована на опанування педагогами компетентностей, затребуваних освітньою практикою. Проект професійного розвитку забезпечує:
- своєчасне виконання вимог державної освітньої політики;
- моделювання професійної компетентності педагогів;
- задоволення потреби педагогів у самоосвіті;
- можливість вибору змісту, форми та термінів навчання;
- поєднання наукового знання та освітньої практики;
- постійний контакт між педагогами та науково-методичними структурами;
- індивідуальну освітню траєкторію;
- відчуття успіху, співавторство у процесі власного зростання.
До участі в проектах професійного розвитку запрошуються керівники та педагогічні працівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, психологи, шкільні бібліотекарі.
Форма роботи – очно-дистанційна. Реалізація завдань для досягнення результатів проекту здійснюється на семінарах та тренінгах, у режимі вебінарів, електронного листування, онлайн обговорення, шляхом розгляду навчального матеріалу на інтерактивних лекціях, лекціях-презентаціях; самостійного опрацювання учасниками навчально-методичних матеріалів, підготовлених керівником проекту; виконання практичних завдань; участі у форумах; презентації власних творчих напрацювань; проведення контрольного опитування до підсумків проекту.
По завершенню проекту учасники отримують сертифікати консультантів – фахівців, які координують консультаційну роботу з проблем відповідної галузі.
УВАГА! Реєстрація для участі в проектах триває з 15 січня 2018 року по 15 лютого 2018 року.


Немає коментарів:

Дописати коментар