середу, 31 травня 2017 р.

Завершився проект професійного розвитку для вчителів початкових класів у м. Лисичанськ

Згідно з планом роботи Луганського ОІППО 29–30 травня 2017 року в м. Лисичанськ відбулись останні дві зустрічі в рамках проекту професійного розвитку для вчителів початкових класів «Розвиток професійної компетентності вчителів початкових класів в умовах реформування початкової школи». Учасниками проекту стали вчителі початкових класів навчальних закладів м. Лисичанськ та м. Рубіжне.
Розпочала роботу Наталія Ларіонова, доцент кафедри педагогіки та психології Луганського ОІППО, кандидат педагогічних наук, яка познайомила присутніх з пріоритетними аспектами впровадження компетентнісного підходу в навчально-виховний процес початкової школи.
Керівник проекту Наталія Стрельцова, методист кафедри педагогіки та психології Луганського ОІППО, розповіла про інноваційні технології та методики викладання предметів у початковій школі. Учитель початкових класів Лисичанської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 Марина Банник у тренінговій формі познайомила присутніх з інноваційними методами та формами роботи. Учитель початкових класів НВК «Гарант» Олена Сиухіна провела з присутніми тренінгові вправи на розвиток комунікативних навичок.
У ході роботи учасники представили власні наробки - інтегровані уроки. А після завершення проекту всі присутні були одностайними в тому, що подібні заходи для вчителів початкових класів Луганщини необхідні, та висловили сподівання на нові цікаві зустрічі.

Немає коментарів:

Дописати коментар