четвер, 1 грудня 2016 р.

Впровадження проектних технологій в умовах дошкільного закладу




Другий обласний захід у рамках проекту професійного розвитку для керівників методоб’єднань педагогів дошкільних навчальних закладів відбувся 30.11.2016 р. у м. Сєвєродонецьк. Тема науково-практичного семінару «Впровадження проектних технологій в умовах дошкільного закладу».



У ході практичного опрацювання педагоги підготували й репрезентували творчі, дослідницькі та інформаційні проекти. Керівник проекту Чумак Н. О., методист кафедри педагогіки та психології Луганського ОІППО, під час роботи використовувала інтерактивні методи навчання дорослих. Опрацювання навичок роботи з ІКТ у проектній діяльності педагоги здійснили під керівництвом методиста з інформатики кафедри природничо-математичних дисциплін та методики їх викладання Луганського ОІППО Удовенко Н. І. Оформлення матеріалів проекту в презентації продемонстрували колеги з Біловодського району. Педагоги з невеликим стажем роботи уважно
сприймали досвід колег і продемонстрували свої вміння застосовувати метод проектів. На семінари відбувся активний обмін досвідом. Учасники подякували всім за активну співпрацю та нові ідеї щодо впроваджння проектних технологій у навчально-виховний процес дошкільного закладу освіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар