суботу, 15 грудня 2018 р.

Науково-практичний семінар «Реалізація інтегрованого підходу в умовах початкової освіти» для вчителів початкових класів у межах проекту професійного розвитку «Нова початкова школа: від теорії до практики»

15 грудня 2018 року на базі Лисичанської загальноосвітньої школи І–ІІІ ст. № 14 Лисичанської міської ради Луганської області відбувся науково-практичний семінар «Реалізація інтегрованого підходу в умовах початкової освіти» для вчителів початкових класів м. Лисичанська та Попаснянського району в межах проекту професійного розвитку «Нова початкова школа: від теорії до практики».

Захід був організований та проведений Наталією Стрельцовоюметодистом кафедри педагогіки та психології ЛОІППО, та Мариною Банникучителем початкових класів Лисичанської загальноосвітньої школи І–ІІІ ст. № 4 Лисичанської міської ради Луганської області.


Під час проекту учасники розглянули стратегію змін у системі освіти, сутність реформування початкової освіти, зміст і проблеми впровадження компетентнісного, особистісно орієнтованого та діяльнісного підходів в освітній процес, обговорили питання інтегрованого навчання й сучасного вчителя, який має знаходити підхід до кожного учня.

Учителі із задоволенням працювали в групах, командах, двійках та трійках, займались  плануванням тематичного дня, тобто повністю занурились у навчання, яке вони будуть організовувати учням найближчим часом. У цілому семінар пройшов у творчій і невимушеній атмосфері.

Немає коментарів:

Дописати коментар